09-04-07

Start Seizoen 2007

LUMMEN - 15 en 16 April!

De eerste koers van het seizoen voor de Belgische kampioenschappen.

Agenda voor 2007....

1.  Lummen or Geel 14- 15 April

 

 

2.  Eau d’Heure 26-27 May
3. Bergen / Mons 16-17 June
4.  Namen 23-24 June
5.  Lummen 11 & 12  augustus
6.  Jabbeke 'Klein Strand' 22-23 September

 

En eigenlijk is het geen verassing meer, want wie gaat ze 'allemaal pakken'.... juist Gil Vandeputte, Champion Delmondo!!!!

Ja inderdaad, Gil doet mee aan de eerste en direct ook een van de zwaarste koersen van het seizoen. Eigenlijk zou dat op Vilvoorde of Geel zijn, maar het is uiteindelijk Lummen geworden. Het parcours is op een kanaal, dus nog altijd een zware omgeving om te varen, en Lummen is waarschijnlijk ook nog het langste parcour, met veel rechte stukken. Als ik de meer ervarene deelnemers erover hoor spreken begin ik al stilletjes aan toch lichtelijk te zweten, en dan sta ik nog wel aan de kant toe te kijken. Maar aan Gil is niets te merken, optimistisch en positief ingesteld zijn is wel de juiste attitude, en ja als doel natuurlijk een podium plaats.

Dus aankomend weekend, zaterdag eerst de trainig, die is zelfs verplicht als je 't je eerste is, dan 'n nachtje slapen en dan zondag... the Match!

oeioei spannend hoor, het komt nu toch wel dichtbij. Ondertussen is alles in orde, Gil is ingeschreven voor een racenummer, 31, heel toepasselijk, want dit jaar zal Gil 31 jaar worden! Leuk he. Ook heeft hij 'n dokters-attest gehaald (en met al 't roken en drinken toch nog 'n uitstekend resultaat met z'n fysieke test, onbegrijpelijk), en z'n ski staat helemaal op punt en mijn jet zal dienen als reserve dus klaar voor actie! Het paasweekend geeft dan mooi de tijd om voor een laatste keer te trainen, en dan gaat het gebeuren.....

 

 

 

12:34 Gepost door Eefje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.