21-06-08

Deutsche Leute

Dit spontane koppel (in het midden) hadden we op het strand in Roses leren kennen. Hele vriendelijke Duitsers bleken Holly und Gaby te zijn en zij hadden nog maar kort het jetskien ontdekt. 

Vol passie en vastberadenheid trotseerden ze de golven op hun kawa's 650. Wat op zich al een hele prestatie is met zulke prehistorische beestjes. En na veel gebabbel over jetski's lieten zij ons zien waar je de lekkerste steak kon eten. Hmmm het was inderdaad lekkere steak (met vel!), en het is ook erg handig als je vrienden bij je hebt die perfect in het Spaans de bestelling kunnen plaatsen. Plus het vreugde verhogende Catalaanse brouwsel van het huis vondt ook zijn weg wel, dankzij hun goede contacten.

Dat stroperige goedje maakte de goed tongen los, m'n school Duits werd ineens een stuk gemakkelijker eruit geratelt. (Dit keer was Gil de Bob) En we zijn veel te weten gekomen over hoe te leven als God in Spanje.

Scan0001

En wat bleek, zij kenden de regio op hun duimpje want een paar dorpjes verder runden zijn alweer 6 jaar hun eigen Bed & Breakfast. En niet zomaar een leuke finca met een zwembad. Zo zot van motoren als ze zijn, of dat nu op het land of op het water is, hebben zij hun Hostel gericht op de 'Motorradfahrer'.

Om een lang verhaal kort te maken kun je een kijkje nemen op hun site.

En binnenkort zal er een nieuwe sectie bijgevoegd worden, jaja info en pics over het jetskien in Roses! Wie weet kom je er nog een bekende kop tegen want een bevriende fotografe is een dagje actie foto's komen nemen, speciaal voor op de site.

http://www.casa-holly.de/

 

 

00:14 Gepost door Eefje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.