14-08-08

Iets anders dan jetskien....

Wegens verbouwing.....  .

Gil en Eva hebben een huis gekocht! joehoe...

Ons eerste eigendom samen wordt gevierd met nee, geen champagne deze keer, maar met veel stof happen, zweet op bovenlip en bilnaad, pijnlijke spieren waarvan ik het bestaan niet kende en doorbroken blaren en eeltontwikkeling op vreemde plaatsen. Daarbij kwamen ook de lichte paniekaanvallen, vreemde euforie uitbarstingen, splinters, diverse geschaafde en gesneden lichaamsdelen, de onontkoombare en talloze koude pintjes en vooral heel, heel veel plezier.

Gil leeft zich helemaal uit, het demolitian-gevoel ontwaakt en de eerste muur gaat spontaan en in no-time tegen de vlakte. Vanaf daar gaan de sloopwerken van kamer naar kamer en ons prachtige villa is in drie dagen tijd omgetoverd tot een ware ruïne. Een kleine huilbui begint zich in mijn keel te nestelen nadat al het stof gedaald is en de chaos zichtbaar word. Maar kort getreurd want Gil to the rescue!, hardop visualiserend en tot in de detail leid hij me langs al onze dromen en plannen en de ontsteltenis slaat alweer om in gelukzaligheid. Ondertussen hebben we bij elkaar al flink wat muren gesloopt, twee containers en twee ramorken bouwafval weggehaald, de badkamer uitgebroken (en verlegt met alle gevolgen vandien), de keuken uitgebroken, een slaapkamer uitgebroken, drie deuren verplaatst, vloeren gechapt, behanglijmsel afgepeuterd, giproc geplaatst, electriciteit verlegt, en nog zoveel meer, en heel veel keuzes gemaakt. 

Ondertussen zijn we semi-proffesionals met klassieke bouwvakkersnaad en al....

Verbouwing (2)

En dan nog Kevin en Jorg! Zij zijn niet alleen goeie kameraden, maar nu ook onze geestelijke constitutie conservatoren. Zonder deze twee kanjers hadden we het nooit allemaal in zo'n korte tijd kunnen doen.

Verbouwing (93)

Half september, als wij ons allereerste avond doorbrengen in het nagelnieuwe reuzebad (ruimte genoeg voor twee van die lange lellen en een flesje rode wijn) en dit verbouwings-avontuur met veel sante's doorspoelen, dan gaan de verhuiskaartjes en uitnodigingen de deur uit en kan ons labeur bekeken en gekeurd gaan worden.....

 

 

15:55 Gepost door Eefje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.